SUSHI TIME AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1360 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Time Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 20:23 Bezorging was prima. Sushi plakkerig en niet zo lekker. Was éénmalig!
19 jun 2024 om 5:02 Top!.
14 jun 2024 om 22:08 Heerlijke bowls! Goed gevuld met heerlijke ingrediënten. Iedere hap was lekker. Aanrader!
14 mei 2024 om 21:03 Het was erg druk dus de bezorgtijd duurde iets langer maar het was het meer dan waard. Als compensatie hadden ze blijkbaar ook wat extras toegevoegd dus het was super. Zeker nog een keer bestellen. Meisje aan de telefoon was ook heel lief.
6 mei 2024 om 5:39 De sushi en de kip waren erg lekker. Ik bestel eigenlijk altijd sushi bij Sushi time. Ik vind ze de beste.
4 mei 2024 om 21:06 Twee uur wachten! De sushi was lekker en smeuïg maar erg koud, bijna koelkast koud Datzelfde met de sate, bijna diepvries koud. Maar opgewarmd in de magentron . Dit was de eerste keer , niet meer voor ons.
26 apr 2024 om 20:06 Ik heb ze wel eens beter gehad de sushi. De rijst was te plakkerig
14 apr 2024 om 23:22 Zoals altijd heerlijke verse sushi (voor mij toch echt de beste). Wordt altijd gebracht door hele vriendelijke, nette bezorgers. Echt een aanrader!
6 apr 2024 om 20:16 Heel lekker en vers!
3 apr 2024 om 11:39 fast delivery and great food!!
18 mrt 2024 om 10:35 Ik vind het altijd héérlijk! De sushi rijst in de Pokebowl is altijd goed van smaak waardoor alles goed smaakt. Helaas zat er dit keer geen mais bij en was er te veel sla. Dat vond ik wel ff iets minder dit keer. Hopelijk volgende x weer als vanouds!
17 mrt 2024 om 20:20 Netjes binnen de tijd afgeleverd. Heerlijk gegeten. Alles nog goed warm.