SUSHI TIME AMERSFOORT

SUSHI TIME AMERSFOORT Al onze sushi wordt elke dag vers voor u bereid!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 665 beoordelingen
18 okt 2019 om 20:48 Altijd goed mi matie coalo brada
12 okt 2019 om 20:58 Super lekkere sushi en goed en snel bezorgd top
10 okt 2019 om 20:59 Koude loempiaatjes, de sashimi en sushi was tegen elkaar geplet heeft blijkbaar schuin gelegen. De bestelling duurde heel erg lang. Vorige bestelling geen klachten, viel nu dus tegen.
6 okt 2019 om 1:34 Heerlijk eten, snel bezorgd.
26 sep 2019 om 19:33 heerlijk en bedankt weer.
25 sep 2019 om 11:59 Heel erg jammer! De wasabi was door de hele doos gegaan. bezorger gaf dit al aan en zei dat we een mail moesten sturen en om een nieuwe te kunnen krijgen wij een mail gestuurd en nooit meer wat van gehoord! Schandalig!
23 sep 2019 om 12:05 Ruim vantevoren besteld en werd netjes op de gewenste tijd bezorgd. Zeer vriendelijke bezorgster! Sushi smaakte prima. Was de eerste keer dat ik hier bestelde maar zeker niet de laatste. Voor herhaling vatbaar
22 sep 2019 om 21:31 Snelle bezorging, eerder dan aangegeven zelfs Ik vond het alleen jammer dat de wasabi los in het bakje bij de sushi zat, omdat ik dat zelf niet lekker vind. Verder was het heerlijk als altijd!
17 sep 2019 om 22:00 Heerlijk!!
17 sep 2019 om 16:21 Ze hadden geen sushi met gegrilde kip meer dus kregen we garnalen. Maar we hadden al sushi met garnaal er in dus hadden we HEEL veel sushi met garnalen.. Dat was jammer.. Loepia's waren helaas lauw.
14 sep 2019 om 8:30 Sushi was op tijd geleverd en de rol met garnaal was nog lekker warm, heerlijk!
8 sep 2019 om 20:39 De sushi box was erg koud. alsof het in een hele koude koelkast had gestaan of misschien wel diepvries..... Verder wel lekker.